Jump to content

Britney Spears több mint egymillióért vesz kutyát.

2014. 03. 17. 19:55

Britney Spears-nek igencsak drága ízlése van, és több mint egymillióért vesz kutyát. Britney esetében a kutya nemcsak az ember legjobb barátja, hanem a legdrágább is. Az énekesnő ugyanis egy olyan blökit készül megvenni, akinek az ára több mint egymillió forint. Ebben az árban természetesen nincs benne semmilyen luxus ajándék, amit a négylábúhoz adnának, csupán egy icipici Yorkie-t kap a pénzéért. Ami egy kicsit pénzkidobásnak tűnik, hiszen akármennyire is cuki a Gyémánt névre hallgató tenyérnyi eb, az ára nem igazán versenyképes.

Ami nagyon nem érdekli Spears-t, és mindenáron hazaviszi majd a mini Yorkie-t. Pedig az előző kutyavásárlása majdnem tragédiával végződött. A pont fele ennyibe kerülő kutyus ugyanis egy komoly tenyésztési hiba miatt egyfolytában beteg, és csak méregdrága gyógyszerekkel tud életben maradni.

Az énekesnő egyébként nemcsak imádja a kutyákat, de a szerelmével is úgy bánik, mint egy kutyával.

Britney Jean Spears (McComb, Mississippi, 1981. december 2. –) amerikai énekesnő. Gyermekkorában kezdett énekelni, majd színészként is több televíziós műsorban bizonyíthatott. 1997-ben szerződött le a Jive Records-nál, debütáló nagylemezét, a …Baby One More Time-t 1999-ben adta ki, mely eddig a legsikeresebb tizenéves előadótól kiadott lemez lett.

Már első éveiben a mainstream zene egyik meghatározó alakjaként ismerték, ezt pedig egy túlzottan nyilvános magánélet követte. Első két albumát popikonként adta ki, melyek eladási rekordokat döntöttek meg, míg slágerei, mint a …Baby One More Time és az Oops!… I Did It Again világszerte első helyezettek lettek. Legismertebb elnevezése a "Pop hercegnője" jelző.

Fotó:abcnews.go.com

otthonikedvenc.hu/storyonline.hu