Jump to content

Miley Cyrus még nem képes szeretni új kutyáját

2014. 04. 29. 19:31

Az amerikai tini-bálvány és popénekes Miley Cyrus az elmúlt időszakban többször is botrányaival és „érdekes” – inkább hiányos – öltözködésével került a lapok címoldalára. Április elején azonban kisebb tragédia érte a Hannah Montana sorozat főszereplőjét. Saját twitter oldalán írta meg rajongóinak, hogy kutyája, a hároméves Floyd elpusztult, mialatt az ő éppen turnézott. Az énekesnő akkor azt írta, összetört, és úgy érezte az lett volna a legjobb, ha Floyd őt is magával vitte volna, mert így elviselhetetlen az élete. Az énekesnő másik kutyája a kétéves Lila tavaly pusztult el.

Ezen a helyzeten akart változtatni édesanyja, aki egy új kutyát vett neki, így próbálta a keletkezett űrt minél gyorsabban betömni a lánya szívében bízva abban, hogy így könnyebben elfelejti nemrég elpusztult mini husky-ját.

A világhírű énekesnő azonban nem képes valódi szeretetet érezni új kutyája iránt. Az elkeseredett Cyrus képtelen megszeretni új kutyáját, miután egy előző kedvence csupán néhány nappal ezelőtt múlt ki.

Az anyja ezért határozott úgy, hogy pótolja a kis kedvencek, így április negyedikén máris egy új jövevénnyel állított haza. Az új kutyus, a Moonie-nak keresztelt apróság viszont látszólag nem tudja pótolni a kimúlt szőrmókot.

A díva a kornak megfelelően a twitteren már posztolt egy közös képet új kutyájával, de mondatai alapján úgy tűnik, még nem tudta feldolgozni Floyd halálát. Mint írta, úgy érzi egy kicsit szétszakadt Moonie miatt, mert bármit megtenne, hogy a karjába vehesse Floyd-ot. Ugyanakkor érzi, hogy Moonie rengeteg szeretetet ad számára. Azonban attól fél, ez még túl korai számára, hiszen még mindig annyi szeretet van benne Floydy iránt.

fotó:hirstart.hu forrás:otthonikedvenc.hu/velvet.hu