Jump to content

Verebes-Pindroch kutyák

2014. 10. 19. 09:00

Verebes Linda és Pindroch Csaba sztárpárosnak három kutyája van, mind külön történettel rendelkezik. Íme!

Mindegyik kutyus nehéz körülmények közül került a párhoz. Az első egy Szofi nevezetű kutyus, akit menhelyről fogadtak örökbe, és a művésznő öltözőjében várta mindig gazdáját, hogy végezzen munkájával. Mindig és mindenhová együtt utazott a gazdijával, ehhez azonban az szükséges, hogy a kutya nyugodt, jól nevelt legyen. Szofi az.

A második, spániel keverék kutyust az út szélén találták. A csupa kosz, elhanyagolt és embert szinte sosem látott kutyus abszolút szocializálatlan volt. A kutya a Fülöp nevet kapta.
Sok kóbor állatnak adott átmeneti szállást a sztárpár, de szerencsére mindenek találtak gazdit. Még jó, mert Fülöp nagyon nehezen viselte az új kutyákat. Annyira nem, hogy külön kennelt voltak kénytelenek építeni, ahol az ideiglenes lakók éltek.

A harmadik kutyus már egy ideje a pár házának környékén csavargott, amikor egy alkalommal becsalogatták a kertbe. A vizsla-labrador keverék kutyus igazi monstrum volt a két másik kutyához képest, így az újdonsült gazdik nem is merték a közelükbe engedni a Rezsőnek elnevezett új kutyát. Csak a kennelből ismerkedtek az ebek egymással és hamarosan harmóniában és békében éltek tovább immáron hárman.

A közéleti szereplő pár fontosnak tartja azt, hogy népszerűségüket felhasználva kiálljanak az állatok mellett. Ezért is kezdték támogatni a Vigyél haza! alapítványt. Saját maguk is példát statuálnak az emberek előtt, hiszen számos kóbor állat köszönheti új helyüket, szerető családjukat.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: kiskegyed.hu)