Jump to content

Dr. House főnöke

2014. 10. 31. 16:05

Sokan követik a zsémbes, sánta doki sorozatát, a Dr. House-t. A bicebóca orvos főnökét Lisa Edelstein alakítja, aki nagy állatbarát hírében áll.

A való életben a színésznő három kutyussal osztja meg otthonát. Az első kutyája egy kóbor eb volt, amelyet a Lisa egyik barátja vette magához. Egy alkalommal, amikor ellátogatott ehhez a barátjához véletlenül nyitva hagyta a kertkaput és Sandwich nevezetű kutyus kifutott az útra, ahol elütötte egy autó. Azonnal állatorvoshoz vitte a fájdalomtól visító ebet, de az csak 300 dollárért volt hajlandó ellátni a pórul járt kutyust. A törött csípőjű és lábú kutyus így került a színésznő tulajdonába.

Másik kutya Wolf E névre hallgat, aki pedig eredetileg a szomszédja kutyája volt. A kutyát a szomszéd betegen hagyta udvara közepén, Lisa vitte el orvoshoz, ahol kiderült a kutya idegrendszeri és szemészeti problémája is. Sok türelemre és nyugalomra van szüksége az állatnak, ugyanis kettős látása van, valamint a sok gyógykezelés miatt agresszívvá is vált.

Bumper pedig úgy került hozzá, hogy az utcában lévő egyik háznál egy garázsvásár során próbált megszabadulni a gazda kutyájától. Lisa magához vette hát a harmadik kutyát is.
A színésznőnek a három kutyán kívül még egy macskája is van.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: blue-frizzante.dreamwidth.org)