Jump to content

Mása és a baba

2015. 01. 19. 09:05

A helyszín Oroszország, Obnyinszk városa. Mása egy lakóház lépcsőházában él, az ott lakók etetik, kedvelik a cicát. Egy nap hangos nyávogással jelezte, hogy történt valami.

A ház egyik lakója ment ki a macskához, mert feltűnően hangosan és sokat nyávogott. A dobozhoz vezette az asszonyt, amely a parkban, a hóban hevert. A nő meglepődve látta, hogy ott egy újszülött baba is van.
A hosszú szőrű cica bemászott a gyermek mellé és testével melegítette. A baba szépen fel volt öltöztetve, még pár darab plusz pelenka és étel is volt mellette.

A kicsit azonnal kórházba szállították. Kiderült, hogy a csecsemő 2-3 hónapos lehet, kisfiú, teljesen egészséges, és még csak meg sem hűlt, köszönhetően Másának.

A macska anyai ösztönét annyira kiváltotta a baba nyöszörgése, hogy azonnal mellé feküdt. Amikor a csecsemőt a kórházba szállították, több száz méteren keresztül rohant az autó után.

A gazdátlan Mása azóta a város hőse, nagy népszerűségnek örvend, és az emberek elhalmozzák finom falatokkal, ráadásul már többen jelentkeztek, hogy magukhoz vennék az életet mentő cicát.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: szon.hu)