Jump to content

Oscar elszökött

2016. 03. 17. 06:00

A kutyákkal való kölcsönös szeretet sokakat megérint, és sokak élik is át annak minden előnyét. Náray Tamást sem kímélték.

A mindig nagyon elegáns divattervező és stílusszakértő Náray Tamás vidéki, így egyáltalán nem áll távol tőle a kutyák közelsége. Gyermekkorában a nagyszüleinél mindenféle állattal találkozott, jó barátságot ápolt az akkor kicsi gyermek egy hatalmas és vad kuvasszal. Nem volt kérdéses, hogy felnőtt életében is ha csak teheti, lesz kutyája.

Első látásra beleszeretett tibeti terrier fajtájú kutyába. Interneten böngészve láttam meg ezt a fajtát, nemcsak kinézetük, de természetük is elvarázsolta a divatkirályt.

Azóta is ebben a fajtában gondolkodik. Egy gazdi számára a legnagyobb tragédia egyike az, ha eltűnik kedvence. Megtörtént a baj Náray Tamás életében is. Oscar nevezetű tibeti terrier kutyája ugyanis eltűnt. A divattervező még inkább kétségbeesett amiatt, hogy kutyájának eltűnése idején nem is tartózkodott hazánkban, úgyhogy a távolból kért segítséget méghozzá facebook oldalán. Nagyon aggódik a gazdi Oscar miatt, ezért minden megosztás fontos.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/kép)