Jump to content

Csak futni indult, de egy kenguruval került összetűzésbe

2017. 01. 23. 20:00

Ausztrália egyik jelképállata a kenguru. A kedves állatról azt is tudjuk, hogy nagyon gyorsan ugrálnak, és irtó jól bokszolnak. Egy ausztrál nő saját bőrén is tapasztalta.

Az ausztrál hölgy kocogni indult. Az életmódjához, a munkájához tartozott, hiszen személyi edzőként dolgozott. Melbourne közelében, egy parkban ejtette meg a futást, amikor az egyik ösvényen egy hatalmas kenguru állta az úját. Amilyen gyorsan ott termett, úgy esett neki a nőnek a két méternél is magasabb állat. Ráncigálta, dobálta, megrúgta, eltépte ruháját.

Senki nem volt a környéken, a nő minden erejét összeszedve kiabált, hogy valaki meghallja. Mivel senki nem sietett a segítségére, és az állat tovább ütlegelte, ezért feladat a küzdelmet és halottnak tetette magát a futó. Ez annyira elbizonytalanította a megtermett kengurut, hogy el is inalt a nő mellől. Amilyen gyorsan feltűnt, olyan gyorsan száguldott el.

Még fél kilométert kellett hazáig futnia. A férje nem hitt a szemének, amikor a felesége hazaért. Azonnal a kórházba siettek. Szerencsére törést nem szenvedett, pedig a feldühödött kenguru többször nagyon erősen megrúgta. Harmincnál is több öltéssel varrták össze a nő sebeit.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))