Jump to content

Elmaradt a premier a botrányszag miatt

2017. 01. 25. 19:00

Talán már láttátok is az Egy kutya négy élete című film beharangozóját. A hazai mozik filmvásznán már feltűnik a nagyon kedvesnek tűnő főhős eb.

Ha ez csak ennyiről szólna, akkor nem lenne belőle hír. Azonban kikerült egy videó arról, hogy valójában hogyan zajlott a filmforgatás. A film érdekében mindent bevetnek. Sokat költenek kellékekre, eszközökre, és a színészeknek is fárasztó lehet a munka újra felvenni egy jelentet mire a kívánt hatást elérik. Csakhogy az állatokat senki sem kérdezi meg, hogy akarja-e vagy sem, őket belevetik. Mint ahogy azt a németjuhászt is, akit vízbe dobtag a jelenet kedvéért.

A jelenetről természetesen videofelvétel készült, amely felkerült a Youtube-ra is, és nagy felháborodást keltett. A film készítői botrány szagát érezve  el is hagyták a film premierjét. A PETA állatvédő szervezethez is eljutott a videó és a film rendezőjét felszólították arra, hogy hagyjon fel az filmjeiben állatokkal dolgozzon. Az Egy kutya négy élete című film valószínűleg ennek ellenére sokak számára tetszetős lesz. Már játsszák a mozikban.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek | youtube.com/videó)