Jump to content

Húsvétra kutyát vett magához Tóth Vera

2017. 04. 22. 19:00

Sokan osztják meg életüket, otthonukat is kutyákkal és macskákkal. Közülük sok híresség is rajong az állatokért, akárcsak Tóth Vera.

Eddig sem nélkülözte a kutyák társaságát a Megasztár győztese. A 2003-2004-es tehetségkutató műsor győztese sikeres énekesi pályáján, és amellett ma már a felkapott lett sikeres és látványos fogyása miatt is.

Igazi állatbarát Vera, hiszen eddig sem volt mentes négylábúaktól otthona. Volt már körülötte egy bársonytalpú, azaz egy cica, és a macska idegeit borzoló négy kutyus. Az énekesnő azonban úgy döntött, hogy húsvét alkalmából még egy kedvencet befogad. Ellátogatott egy menhelyre, ahonnan nem nyuszival, hanem egy újabb kutyussal tért haza.

A Tóth Verával élő állatok mindegyik menhelyről származik. Az is jót tesz az énekesnő lelkének, hogy szerető családot biztosít a befogadott állatoknak, de jelenlétük is jó hatással van rá. Emellett megmenti az állatok életét, valamint a menhely is gazdihoz juttat egy állatot, hiszen pont ez a céljuk. Így tehát mindenki jól jár.

Húsvétra tehát plusz egy fővel bővült Tóth Vera állatállománya.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)