Jump to content

Gregor Bernadett is besegít

2017. 06. 06. 20:00

Sok civil ember segít az állatvédelemben. A menhelyeken való önkéntes munka hatalmas segítség a szervezeteknek. Hát, még ha ezt egy híresség teszi.

Ha egy híresség emeli fel az állatok mellett a szavát, sokkal többen kapják fel arra a fejüket, mintha egy ismeretlen tenné ugyanazt. Szerencsére az ismert emberek között jó számmal akad állatbarát, aki nem fél felvállalni véleményét és kampányolni az állatok mellett.

Ezt teszi Gregor Bernadett, aki nem csupán üres szavakat enged az éterbe, hanem több állattal osztja meg otthonát. Így tehát cicákkal, kutyussal és még egy tengerimalaccal is együtt él. bővítené a kört, de a színésznő otthona ennyi állattal való kényelmes életet tesz lehetővé.

Amint egy kis ideje és lehetősége van Gregor Bernadettnek, akkor meglátogat egy alapítványt, ahol a kutyusok legnagyobb idejüket kennelben töltik. A legjobb, amit az önkéntesek tehetnek, hogy sétára viszik a kutyusokat. A színésznő, ahogy teheti, besegít ebbe a feladatba és támogatja az alapítvány munkáját hol pénzzel, hogy pedig állateleséggel. Azért is kampányol, hogy mások is észrevegyél ennek fontosságát. Nem muszáj még csak pénzt sem a kutyák támogatásába ölni. Elég az idejükből az állatokra szentelni, és boldogságot okoznak maguknak, valamint a kutyáknak is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram, com, flickr.com/képek)