Jump to content

Speciális ovit nyitott

2019. 10. 26. 08:00

A doktor Dolittle alakját megformázó Eddie Murphy alakítása sokakban megmaradt. Na, most képzeljük ezt el a valóságban is.

Az állatorvosok az állatok ismerői, ahogy az orosz állatorvos is arra tette fel életét, hogy bajba került vagy beteg állatokat gyógyítson meg. Az orosz férfi emberi hangon beszél az állatokhoz, és ugyan ők nem úgy válaszolna vissza, mégis megértik egymást.

A kapcsolat szoros, hiszen a munkájából adódóan napi kapcsolatban van az állatokkal. A sérül kisállatok számára pedig egy olyan speciális intézményt hozott létre, ahol a gyakran nem megfelelő körülmények közül kimentett fiatal példányokat tudja kezelni, és szocializálni. Ez a nagy feladat vár rá a kis tigriskölyök esetében is, akit az anyja mellől túl korán akartak elráncigálni. Szó szerint, ugyanis az anyaállat védte volna kölykét, akinek így eltört mindkét hátsó lába. A lábadozás még tart, anyjától azonban így is elszakították a kölyköt, aki most az orosz oviban él, az anyatigris azóta pedig kezelhetetlenné vált. Mindezt azért, hogy a kis tigris cirkuszi betanítását mihamarabb elkezdhessék. Ez természetesen nem fog megvalósulni, de egészsége is bánta.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk)