Jump to content

Veszélyes barátkozás

2021. 11. 14. 19:00

Az állatkert az emberek számára érdekes és szórakoztató intézmény, ahová azért járunk, hogy különleges állatokat láthassunk biztonságos körülmények között.

Ugyanakkor az állatok számára is biztonságos közeg, hiszen a rendszeres élelmezés, valamint az élettér is adott. Azt mindenképp észben kell tartani, hogy az állatkerti lakók vadállatok, akként is kell velük bánni. A látogatók, de az állatok védelme érdekében is biztonsági falak, kerítések határolják el egymástól őket. A figyelmeztetések ellenére is vannak olyan bátor, merész vagy épp lelkes állatkedvelő látogatók, akik mit sem törődnek az előírásokkal és mindenképp közvetlen közelükbe szeretnének férkőzni. Életveszélyes vállalkozás.

Sok mindent láthattak már az állatkerti gondozók, de amilyet a kamera rögzített, még biztosan nem. A New York-i állatkert kamerája azt a meghökkentő jelenetet rögzítette, amint egy parókás nő beugrott a kerítésen belüli területre, az oroszlánok kifutójába. Mintha titkos kapcsolata lett volna az egyik oroszlánnal, akit virággal és bankjegyekkel szórta meg, valamint egy olyan kendőbe burkolózott és hangos „Annyira hiányzott!” üdvrivalgással köszöntötte. Viszonylag könnyen és gyorsan oldotta meg a nő a helyzetet és igyekezett minél közelebb kerülni az állatok királyához. Mire azonban a gondozók közbe szerettek volna lépni, nehogy tragédiába torkolljon a túl közeli látogatás, addigra a nő távozott.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)