Jump to content

Grillparty égi áldással

2016. 09. 02. 06:00

Még javában tart a grillezős, bográcsozós időszak, hiszen kellemes az idő egy kis kinti sütéshez, főzéshez. Egy család ennél többet is átélt a sütögetés közben.

A kellemes idő, a friss levegő, a szabadban töltött idő és a családdal, barátokkal töltött idő pótolhatatlan. Grillezés közben az ember eleresztheti gondjait, csak arra ügyel, hogy az ételek minél finomabbra süljenek és főjenek. Arra egyáltalán nem számít senki sem, hogy az égből közelít feléjük veszély.

Ausztráliában azonban emlékezetessé sikeredett egy átlagosnak induló grillparty, amelyet egy folyó partján tartott a család. Még egy vadászatnak is tanúja lehettek, ugyanis egy ragadozó madár körözött a víz felett, majd le is csapott áldozatára. Mint kiderült, az egy kígyó volt. Az idillt az szakította félbe, hogy a nagy madár a karmai között ficánkoló kígyóval az irányt egyenesen a sütögetők felé vette és mintha ez így lett volna megtervezve, éppen a család fölött eresztette el. Valószínűleg túlságosan aktív volt a kígyó tekergőzése, és nem tudta tovább tartani a kígyót. A család tagjai közé esett az igen termetes állat, amely azonnal menekülőre fogta.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek)