Jump to content

Angolnával kívánta az egészségügyi panaszait orvosolni

2023. 03. 08. 19:00

A népi gyógyászat még a modern világunkban is jó kiegészítője lehet az orvoslásnak, de azt ésszel kell alkalmazni.

A természet tele van gyógyszerrel és azok használata számos egészségügyi bajt képes gyógykezelni. Egy lengyel férfi azonban túl sokat bízott erre. És nem ő az egyedüli.

A székrekedés kellemetlen probléma. Ezzel kínlódott a lengyel férfi is és mivel orvoshoz menni nem akart, ezért a népi gyógyászatra bízta magát. Azaz egy angolnára. De már megbánta.

Higgy a szemednek, amit most olvasol. Él ugyanis egy olyan néphiedelem, hogy az angolna segíthet a székrekedésben. Méghozzá úgy, hogy a végbélbe nyomják fel az állatot, ami utat csinál.

Csakhogy a lengyel férfi esetében nem csinált utat a salakanyagnak. A csúszós hal gondolt egyet és más utat választott és „rágott” magának. Átrágta magát a férfi belein, egészen a gyomrába.

Ekkor már nem volt visszaút. Orvoshoz kellett fordulnia a panaszaival, amelyek egyre súlyosodtak. Hiába akarta kikerülni az orvosi látogatást, még súlyosabb esetté nőtt a baja. Műtétet hajtottak rajta végre és a végbelét a hasfalon kívülre vezették, vagyis sztómazsákot kénytelen viselni. Ráadásul ehhez hasonló problémával már többen kerültek orvosok elé.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: Pixabay)