Jump to content

A lóvá lett nő esete

2016. 12. 03. 08:00

Családtagként kezeljük a velünk egy fedél alatt élő, direkt magunk mellett tartott kedvenceket. Megveszünk számukra mindent, ami a boldog és egészséges élethez szükséges, de általában ezen a szinten megáll a folyamat. Már akinél.

Skóciában él egy nő, akinek lovak iránt mutatott szeretete mindenkit felülmúl. Márpedig a lovaglás, a lovas sportok, és egyáltalán a lovakkal töltött közös idő sokak számára kezd egyre divatosabb lenni. Nem csoda, hiszen az erőt, az észt, a szépséget és a tartást egyben megtestesítő nemes állat a ló. Ismert mentális hatása is, ahogy az emberekre hatnak. A lovak puszta léte, valamint a velük való közös mozgás jó hatással van a testre és a lélekre egyaránt.

A Skót nő azonban ezen jócskán túllépett, ugyanis nemhogy szereti a lovakat, magát a lovak egyikének tartja. Ehhez mérten viselkedik, vagyis azt állítja, hogy egy ló szelleme kerítette hatalmába. Ahogy egy szabadon nyargaló ló, ő is épp ezt érezte, amikor ennek tudatára ébredt. Boldog volt és szabad. Ki is vágtatott a kertbe legelészni. Így telnek az, aki egy ló emberi testben.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))