Jump to content

Nyugi, csak vicceltem!

2016. 12. 05. 06:00

A közösségi oldalak világában mi sem természetesebb, ha egy általunk jónak vélt képet megosztunk ismerőseinkkel is. Egy édesapa különös képet kapott feleségétől.

Egy édesanya talált egy riadt, magányos kutyát. Egyedül, védtelenül. Nem volt szíve továbbmenni úgy, hogy magára hagyja az állatot, így hazavitte. A házaspár fia is örült az állatnak. Az édesanya még képet is készített a kutyáról és a gyermekről, akik egymás mellett ülnek a kanapén. A fotót továbbította is a férjének, aki megriadva vette tudomásul, hogy a felesége egy prérifarkast vitt otthonukba.

Elkezdődött közöttük a szópárbaj. A férj próbálta meggyőzni a nőt, hogy az állat veszélyes vadállat, aki ki tudja, hogyan reagál az ember közelségére. Azt tanácsolta, hogy tessékelje ki a házból, mert nem lesz jó vége. A nő sajnálta a „kutyát”, viszont leírása alapján egyre furábban viselkedett a vadállat. A férj akkor már nagyon aggódott családjáért.

Végül kiderült, hogy csak egy program segítségével varázsolta a gyermek mellé a prérifarkast, tehát a kép, az állat nem valódi, csak így akarta megijeszteni a férjét.

Sikerült! A férj nem köszönte meg kedves feleségének ezt a meglepetést.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép)