Jump to content

Együtt nyugodhat a kedvenc és gazdája

2017. 01. 04. 06:00

Egy kedvenc elvesztése okozhat olyan fájdalmat, mintha családtagot veszítenénk el. Na persze, hiszen sokan valódi családtagként tekintenek kutyáikra, macskáikra. Miért ne lehetne együtt temetkezni?

Az USA-ban, azaz New York államban már arra is lehetősége van a gazdiknak, hogy elhunyt kedvenceiket oda helyezzék örök nyugalomra, ahol majd később ők is nyugodni fognak. Hiszen családtagjainkkal is egy helyre temetkezünk azért, hogy a túlvilágon is együtt maradhassunk. Sokan ragaszkodnak úgy kedvenceikhez, hogy haláluk után ugyanazt szeretnék velük, mint az emberi családtagokkal. Erre most már New York államban lehetőség lesz.

Az embereknek fenntartót temetőben eddig ugyanis ezt nem lehetett megvalósítani annak ellenére sem, hogy az igény meglett volna rá. Az a megkötés ugyan vonatkozik az ilyenfajta temetésre, hogy csak a háziállatok hamvasztott maradványa kerülhet a gazdi mellé. Az kérdéses, hogy mennyi gazdi fog azért súlyos összeget kifizetni, hogy a kutya, macska, papagáj, stb. élettelen testét elhamvasszák.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk))