Jump to content

Bizarr vadon szabályok

2017. 06. 05. 07:00

A természet egy jól kitalált rendszer, amelyben minden apró élőlénynek megvan ugyanúgy a faladata, mint a nagyobb ragadozóknak.

Egyesek már életükben rendelkeznek testükkel. Mégpedig a tudomány oltárán áldozzák fel. Nem temettetik el testüket, mint ahogyan azt szokták, hanem tudományos célra felhasználhatják azt. Így történt, hogy amerikai tudósok éltek is a lehetőséggel. Emberi maradványokat szórtak szét az erődben, mert arra voltak kíváncsiak, hogy a természet hogyan végzi a dolgát. Mi történik az erdőben elhullott állatok testével, milyen dögevők jelennek meg. Hogy meg tudják figyelni, mi történik az erdőben, kamerákat állítottak ki.

Néhány állatról tudták, hogy az elhullott tetemekből is lakmározni szoktak, de amit a felvételeken visszaláttak, arra nem számítottak. Azt találták ugyanis, hogy még a szarvasok is rájártak az emberi húsra.

A kényszer nagy úr, az állatoknak nem mindig adatik meg, hogy válogassanak az étel közül. Azt eszik meg, amit találnak, így néha a dögre is ráfanyalodnak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)