Jump to content

Elképesztő, tengerimalacokat dobtak ki az emeletről

2017. 08. 02. 20:00

Általában elmondható, hogy azért tartunk házi kedvenceket, mert imádjuk az állatokat és ennek megfelelően gondoskodunk róluk. Ez a nagy átlag, de mindig vannak kivételek.

Az értelmes ember azt gondolja, hogy aki állatot vesz magához, az megfelelően bánik velük. A kisebb lakásokban sokan tartanak olyan állatot, amelyik sokkal inkább az emeletbe való. A papagáj, a halak, a hörcsög, a tengerimalac azok a kedvelt állatok, amelyiket sokan szívesebben választanak, mint a kutyát vagy a macskát.

Egy ajkai házban is tengerimalacokat tartottak, ez már biztos, de azt egyáltalán nem lehet tudni, hogy mi késztet valakit arra, hogy ezektől az édes kis rágcsálóktól olyan borzasztó módon szabaduljanak meg, mint ahogy annak a két tengerimalacnak a tulajdonosa tette. A két állatot a szó szoros értelmében véve kihajította a harmadik emeletről. A szerencsétlen állatkáknak esélyük sem volt a túlélésre.

Az sem mellékes a felháborító történések mellett, hogy amikor kidobták a két állatot, azok majdnem egy kislányra estek. Mindenkit megrémítene, ha mellé a levegőből, váratlanul két kis test csapódna, és azok halálával kell szembesülni.

Állatkínzás miatt feljelentést tett a Magyar Tengerimalac-védő Egyesület vezetője.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)