Jump to content

Gazdag programok a HEROSZ Állatotthonban

2014. 05. 23. 15:15

A HEROSZ Budapesti Állatotthona szeretettel vár minden érdeklődőt május 31-én a Herman Ottó halálának 100. évfordulója alkalmából rendezett tavaszi nyílt napjára, ahol a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az otthon lakóival, dolgozóival, és azzal a maroknyi lelkes kis önkéntes csapattal, akik amellett, hogy gazdához segítik kis védenceiket, nap, mint nap azon dolgoznak, hogy az otthon lakói boldog, kiegyensúlyozott, jól szocializált – így gazdára esélyes – állatokká váljanak.

A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz kutyás bemutató a DogLife kutyaiskola előadásában - az otthon gazdi kereső kutyáinak részvételével, kutyaszépségverseny - melyre bárki nevezhet saját kutyusával vagy az otthon egyik lakójával, ingyenes kutyakozmetika, Hermann Ottó kvíz – szuper ajándékokkal, birkanyírás-, és solymász bemutató – a Magyar Solymász Egyesület jóvoltából, Malionis mentőkutya bemutató, a nap végén pedig tombola.

Aki akarja, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyusok egyikét, és a cicák, nyuszik is várják a simogató kezeket. A kicsiknek a már megszokott gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek a szervezők, és természetesen most sem marad el a már tradíciónak számító garázs vásár, melynek bevételét az állatotthonban lakó kutyák, cicák, és egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják az otthon dolgozói.

A Horkai Állatkoordinációs Központ idén is kilátogat a Nyílt Napra, képviseletében Újváry Dóri mesél majd a vadállatok neveléséről, film szerepekre való felkészítéséről. Mint minden évben, most is nagy szeretettel várja a HEROSZ Budapesti Állatotthon régi örökbefogadóit az állatotthonából örökbefogadott kedvenceikkel. A rendezvény reggel 10 órától délután 15 óráig áll nyitva az érdeklődők előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

Fotó: freedigitalphotos.net forrás:otthonikedvenc.hu/MTI