Jump to content

Westie nap - 2014. szeptember 13.

2014. 09. 10. 09:00

A kutyafajták szinte bármelyike melegséggel tölti el az emberek szívét, de ez kimondottan igaz a Westie kutyusokra, amelyek apró termetükkel, hófehér bundájukkal azonnal magukra vonzzák a tekintetet.

A Westie Rescue Hungary, vagyis a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület 2011-ben kezdte meg munkáját a Cerberos Állatvédő Egyesületen belül, majd 2014-ben önállósodtak.

Az egyesület fő célja, hogy az ország egész területén segítsenek a rászoruló Westieken, egészségügyi ellátásban részesítik azokat a példányokat, akiknek szükségük van orvosi ellátásra.

A Westie Rescue Hungary, vagyis WRH idén szeptember 13-án rendezi meg harmadik születésnapi partiját. Az egyesület önkéntesei minden érdeklődőt szeretettel várnak a fél 10-kor kezdődő eseményre.

A rendezvény a Dunakeszi Kutyavarázs Kutyaiskola területén kap helyet, ahol változatos programokkal várnak mindenkit. Lesz szépségverseny, agility bemutató, westie vetélkedő, tombola. A jótékonysági rendezvényen összegyűlt teljes összeget az egyesület Westijeire fordítják majd.

A belépő 500 Ft, amely egyben tombola is. Minden odalátogató egy apró meglepetést is kap. Jó szórakozást kínál az egész családnak, beleértve a nágylábú családtagokat is.

(Forrás: otthonikedvenc.hu/wrh.hu; Fotó: kutyabarat.hu)