Jump to content

Vizsla Túra

2014. 09. 12. 16:00

Vizslatulajdonosok figyelem! Ennyi vizslát egy helyen, még lehet nem látott. Hogy a vasárnap sem maradjon program nélkül, vegyen részt egy túrán kutyájával közösen.

2014. szeptember 14-én vasárnap kerül megrendezésre a 78. Vizsla Túra és a III. Vizsla Túra Fesztivál. A túrázni vágyó gazdik számára 9.30 és 10.30 között zajlik a regisztráció. A találkozási pont Újhartyán városközpontja.

A regisztrációt követően kerül sorra a köszöntő, majd a csoportok 15 percenként indulnak. A túra hossza 10 km. Az utolsó csoport túrahossza 5 km.

A túra célja, hogy kutya és gazda együtt mozogjon és kellemesen elfáradjon, megismerjenek új embereket, barátságok szövődjenek. A minél több és különböző életkorú vizsla egymást szocializálhatja, jó hatással vannak egymásra.

A kirándulás után ügyességi vetélkedő, vadászkutya bemutató, a Cerberos Kutyaiskola bemutatója várja a megfáradt vándorokat. Lehetőség van lovas városnéző kocsizásra is. Agility pályán próbálhatják ki magukat a kutyusok, ugrálóvár áll a gyermekek rendelkezésére és kirakodóvásár a látogatók pénztárcájára.

(Forrás: otthonikedvenc.hu/vizslatura.hu; Fotó: tappancsvilag.hu)