Jump to content

Hontalanból egyensúlyozó

2014. 09. 25. 09:00

Egy amerikai férfi útra kelt 2011-ben, hogy bejárja az Egyesült Államokat. Egy éven keresztül ezt egyedül tette, majd eldöntötte, hogy szerez magának egy utazótársat, egy mosómedvekopót, mert ez volt a vágya.

Utazásai közben a hétköznapi emberek mindennapjait örökítette meg. Amikor a Georgia állambeli Atlantában járt, eljutott egy állatmenhelyre, ahol megpillantott egy kutyust. Maddie láttán a férfi teljesen elbizonytalanodott.

Mosómedvekopó ide vagy oda, elvitte Maddie-t a menhelyről, és már együtt utaztak mindenhová. A kutya az anyósülésen ülve, az orrát ablakhoz dugva tartott újdonsült gazdájával mindenhová.

Az együtt töltött első évben a gazdinak feltűnt, hogy Maddie milyen ügyesen egyensúlyoz, de egyben igazi haspók. A tehetségét egy kis jutalomfalattal még tovább lehetett finomítani, így a férfi, egyensúlyozás közbeni fényképeket készített saját kutyájáról.

Maddie különböző témájú fényképek modellje lett. Némelyiken ruhákban, maskarákban kapta lencsevégre, némelyiken pedig érdekes helyzetekben örökítette meg gazdája.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: lifelounge.com.au)