Jump to content

Kutyamentő tinédzser

2014. 10. 04. 09:05

Állatszerető és állatmentő emberek sokan vannak. De olyanok már kevesebben, akik azt elvakultan, éjjel, nappal, iskola, munkahely és család mellett is nagyon nagy erőbedobással csinálják, mindezt pénz nélkül, csakis az állatok segítése érdekében.

Hazánkban él egy 17 éves fiú, akiről már tudják, hogy ha a környéken bajba jutott állatot látnak, találnak, neki kell szólni.

Természetesen több kóbor, sérült kutyát fogadott be otthonába. Az ilyen módon a családhoz tartozó állatok száma több mint harminc.
A település lakói egyből a fiúnak szólnak kóbor, beteg állat láttán.
Ez a fiú annyira teljes szívvel küzd az állatokért, hogy még a születésnapjára is olyat kér, amit az állatok javára fordíthat.

Az udvarban hamarosan felépül az egyre több kutyának hajlékot jelentő kennel is. Az állatok sokat esznek, állandó forgásban vannak, ugyanis az a szándék, hogy szerető gazdikhoz kerüljenek az kutyusok. Ha egy megtalálja a gazdáját, helyére ott a következő eb.

A celeb Molnár Anikó hívta fel az ország figyelmét a fiatal lelkiismeretes munkájára, amelynek következménye az lett, hogy gyűjtés indult a fiú és kutyáinak segítésére.

(Forrás: otthonikedvenc.hu; Fotó: borsonline.hu)