Jump to content

A nagy hír egyedi bejelentése

2016. 08. 20. 19:00

A szerelmes fiatalokra manapság az a jellemző, hogy ha együtt is élnek, az elsődleges figyelem a karrierre, az egzisztencia megteremtésére irányul. A gyermekvállalás ideje egyre kitolódik. Gyakorlásképp sokan négylábú társainkon „gyakorolnak”.

Egy kutya vagy egy macska tartása sok odafigyelést, gondoskodást igényel. Mivel sok pár dönt úgy, hogy még nincs ideje gyereket vállalni, állatot választanak maguk mellé. Leginkább kölyök állatot választanak, így meg kell tanítani számos szabályra a kiskutyát. Napi rendszerességgel sétáltatni kell, és a nyaralást, bármilyen utazást úgy kell számolni, hogy magukkal tudják vinni az állatot, vagy pedig megfelelő pesztrát kell számára biztosítani. Tényleg felelősséget vállalnak egy életért, akárcsak majd akkor, ha gyermekük lesz.

Amikor pedig valóban bekövetkezik a gyermekáldás, akkor is egyre többen vonják be ebbe kutyusukat. Az állatok amúgy is megérzik, ha a nő pocakjában baba növekszik, de szívesen használják fel a nagy hír bejelentésére is a négylábúkat. A kutyákon kívül sokszor közlik a férjjel, az apával, más családtagokkal a jó hírt úgy, hogy utalnak a baba érkezésére, és a fotón az állat is szerepel.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek)