Jump to content

Hivatása: postás

2016. 09. 22. 07:00

A szakmájukban elhivatott emberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan elvégezzék munkájukat. Ha azzal örömet is tudnak okozni, az külön élmény. Egy ausztrál túlteljesít.

A postások meghatározott útvonalon közelítik meg azokat az otthonokat, ahová a leveleket kell kézbesíteniük. Ismert jelenség, hogy a kutyusok egy része nagyon nem rajong azért az emberért, aki mindig kétszer csenget, és aki mindig túlságosak megközelíti a saját területét. Ez váltja ki a kutyák ellenszenvét a postások iránt. Pippa azonban rácáfol erre, ugyanis odáig van a postásukért. Annyira kedveli a postás férfit, hogy mindig ő megy a levelekért a kapuba.

Na igen, de ha arra is van útja a postásnak, nem minden nap kapnak Pippa gazdái levelet, ilyenkor a postásnak nincs ott dolga. Pippát ez elkeserítette. A postás férfit is bántotta, hogy ennyire lelombozta azzal, hogy nem vitt semmit.

Talált a postás egy átmeneti megoldást az „üres” napokra. Amikor Pippáék részére nincs levél, akkor a postás készít egyet, amelyet ugyanúgy átvesz Pippa. Az öröm ugyanaz, még ha a tartalom lényegtelen is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu/forrás; flickr.com/képek (A kép illusztráció))