Jump to content

Az imponálás veszélyei

2016. 10. 24. 06:00

Biztosan te is láttál már meg olyan kutyát vagy macskát, amelyik azonnal elnyerte a tetszésedet, és azután vagy csak álmodoztál róla, vagy véghez is vitted, hogy abból a fajtából egyet te is magadhoz vegyél. Van annak legális módja.

A magyar vizsla hungarikum. Rajongunk az értelmes, gyönyörű kutyusért. Egyáltalán nem csoda, hogy sokaknak elnyeri a tetszését. Az egyik magyar településen élő fiataloknak annyira megtetszett az egyik udvarban élő fiatal kölyök, hogy úgy gondolták megszerzik maguknak. A szomszéd figyelt fel arra, hogy egy fiatal fiú kapaszkodik be épp a kerítés tetején a nő udvarába. A szomszéd ordított a gyerekre, ere figyelt fel a kis vizsla gazdája. Amikor a gazdi kiért a házból, az utcán talált több fiatalkorút, egyikük kezében a kis kölyköt.

Kérdőre vonás után átadták eredeti gazdájának a kutyát, majd a nő hívta a rendőrséget.

Kiderült, hogy ahogyan sétáltak, akkor láttak meg a szép vizsla kölyköt. Egyiküknek, egy lánynak úgy megtetszett a kutyus, hogy egy fiú megszerezte. Valószínűleg imponálni akart a lánynak, de nem a legjobb módszert választotta ehhez.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

 

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)