Jump to content

Kell a társ a bajban is

2016. 12. 30. 07:00

Lehet te is éltél egyedül. Nem azért, mert így akartad, hanem mert így alakult. Egy hűséges, szerető társ mennyire sokat jelent. A kutyák életében is igaz ez.

Az a kutyus biztos hálás társának, amelyik mellett a nehéz és veszélyes helyzetben is ott volt kutyatársa. Egy percig sem hagyta magára barátját, amikor az a sínek közé szorult, habár hatalmas termetével és súlyával, nagy irammal közeledett feléjük a vonat.

Az eset Ukrajnában történt. A közelben egy férfi figyelt fel a sínek közé szorul kutyára. Amikor meglátta, már közelített a vonat. Azt is észrevette, hogy a beszorult kutyának nincs esélye a vonat érkezéséig kiszabadulni a sínek közül, és mintha már fel is adta volna a küzdelmet. A közelben volt egy másik kutyus, a barátja. Mivel kisegíteni nem tudta társát, ezért a hideg sínek közé, társa mellé feküdt. Együtt várták, hogy bekövetkezzen a vég, vagy túléljék az egészet.

Szerencsére az utóbbi következett be, de elképesztő az elszántság, amit a kiskutya tett annak érdekében, hogy barátját megmentse, ne hagyja egyedül. Miután elszáguldott felettük a vonat, a videós férfi kimenekítette a bajba esett ebet. Súlyos sérülést szenvedett, de a lényeg, hogy élt. A két kutyus nagyon ragaszkodik egymáshoz, együtt szökhettek el. Azóta visszakerültek gazdájukhoz.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))