Jump to content

Egy ruha, egy táska és egy pelenka egyben

2017. 01. 10. 07:00

Aki kutyát fogad magához, vállalnia kell a vele, gondozásával járó összes tevékenységet. Mindegy, milyen idő van, a kutyának vannak szükségletei, amit csak a szabadban tud elintézni.

Azaz odabent is meg tudná oldani, de komoly összetűzésbe kerülhetne gazdijával. Az ilyen balesetek csakis a beszokó időben, vagyis kölyökkorban megengedett. Akkor is az a gazdi célja, hogy minél hamarabb szobatisztává nevelje a kedvencét.

Egy kanadai átgondolta, hogyan lehetne mind a kedvenc, mind pedig a gazdi számára is kényelmesebbé tenni és netán kihagyni az extrém hideg téli napok sétáit. Hogy lehetne azt megoldani, hogy a kutya odabent végezze el a dolgát?

Sok gazdi és kutyus találta magát szemben ezzel a kérdéssel a hétvégén. Ha lenne Doggy bag, akkor ki sem kellett volna az orrukat dugni az ajtón. A kanadai feltaláló ugyanis egy olyan táskát, azaz inkább kabátot alkotott, amely úgy működik, mint egy pelenka. Az egész egy kutyaruha, egy táska és egy pelenka ötvözete. Az ürülék egy zacskóba távozik, így semmit nem piszkol össze. Az öltözék azonban nemcsak arra való, hogy a kutya bent elvégezze a dolgát. Kint legalább akkora szolgálatot tesz, hiszen védi a kutyus testét a hidegtől, a gazdi könnyedén felkaphatja a kedvencét, az öltözék fülénél fogva.

A kutyatáska valójában tényleg úgy is funkcionál, mint egy táska, hiszen a külső zsebébe akár kutyaételt is el lehet helyezni.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk))