Jump to content

Mi van a gyomrában?

2017. 01. 19. 20:00

Jól tudjuk, hogy milyen szeleburdik a kölyök kutyusuk. Imádjuk is őket emiatt, de ebben a korban sok kárt is tehetnek otthonunkban, mindent megrágnak, akár meg is ehetnek.

Az rendben van, hogy szájukba vesznek mindent. Épp úgy viselkednek a kölyök kutyusok, mint a kisbabák. Aztán a gazdi rendre megijed, hogy miért van rosszul kutyája, ha nem volt szemtanúja az egész történésnek.

A skót gazdi is észrevette, hogy nem stimmel valami kis kedvencével, a három hónapos staffordshire terrierrel. A habókos kutyus állandóan játszott a neki szánt játékokkal, ezért a gazdi is arra gondolt, hogy egy játék, vagy egy játék darabja került a kutya nyelőcsövébe. Nem bízta a véletlenre, azonnal állatorvoshoz vitte kedvencét, és hogy megtudják mit nyelt le, röntgenfelvételt készítettek róla.

Az orvos és a gazdi óriási meglepetésére egy kés okozta a bonyodalmat. A kutya ugyanis kést nyelt le. Ez persze nagyon veszélyes állapot, nem távozhatott természetes úton, ezért művi beavatkozással kellett azt eltávolítani.

A kutyus így is nagy mázlisra, ugyanis egy szerve sem sérült meg a kés pengéjétől, jól nyelte le a kést, ezért nem lett nagyobb baj.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))