Jump to content

Csúnya kutyus?!

2017. 02. 23. 07:00

Van az a kategória, amikor annyira csúnya valami, vagy valaki, hogy már szinte szép. Quasi Modo, a kutyus is ide sorolható.

Egy menhelyen járva sokféle fajtájú, termetű kutyát találunk. Vannak kelendőbbek, akik sokkal hamarabb gazdira találnak. Mások, az idős vagy beteg, vagy valamilyen testi torzulással van a világban, ők sokkal nehezebben találják meg gazdájuk. Ha egyáltalán sikerül.

Nos, Quasi Modo pedig beteg is, hiszen születési rendellenességgel jött a világra és ettől olyan furcsa a teste is. Betegségéből adódóan pedig szépségversenyen nem indulhatna. A háta túl rövid a lábaihoz, testéhez képest. Fura látványt nyújt, de az biztos, hogy a figyelmet mindenképp magára vonzza.

Amerika egyik floridai menhelyén tengette életét a rútnak kikiáltott kutyus. Sok jóra nem számíthatott, ám mégis rátekintett a szerencse. A pitbull és juhászkutya keverékéből született, több betegséget is örökölt kutyus valóban furcsa látványt nyújt, de gazdái mégis meglátták benne a lehetőséget. Magukhoz vették és abból hozták ki a legjobbat, amijük van. Felhasználták a kutyus testi adottságait és külső jegyeit a kutyarondasági versenyen, és nyert.

Quasi Modo különben egy nagyon jóravaló, barátságos eb.

Van valami megkapó ebben a kutyusban. A szépség és a rútság annyira relatív.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)