Jump to content

Különleges testvérpárnak keresnek gazdit

2017. 03. 02. 20:00

Minden élőlénynél előfordulhat, hogy utódaik valamilyen rendellenességgel születnek a világra. Ezeknek a példányoknak megpecsételődik a sorsuk. Vagy túlélik, vagy elpusztulnak.

Picasso kutyusnak is megpecsételődött akkor, amikor súlyos rendellenességgel született a világra egy kutyatenyésztő kenneljében. A kutyus állkapcsának torzulásával született. Testvérét és őt a tenyésztő vitte be egy menhelyre, mert értékesíteni így ne tudta a kölyköket.

A menhelyen is kicsi az esélye annak, hogy a beteg és idős állatok újra gazdira találjanak. Már olyan régóta voltak a menhelyen, hogy az is felmerül, hogy végleg elaltatják a testvérpárt. Pablonak ugyan semmi baja, de Picasso ábrázata igencsak különleges. Valljuk be őszintén, mégis magával ragadó.

Egy állatvédő csoport most azon fáradozik, hogy a testvérek ne együtt menjenek a halálba, hanem együtt találjanak egy jó gazdira. Mielőtt az új gazdi magához veheti Picassot, a kutyuson komoly szájsebészeti beavatkozást fognak végrehajtani, hogy állkapcsának állapotát helyrehozzák.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)