Jump to content

Tudod mit csinál napközben a kedvenced?

2017. 04. 25. 20:00

Az okos technológia világába léptünk be. Egyre több használati eszközünknek is van már okos változata. Természetesen a nyakörvnek is.

Amikor hazamegyünk munkából és még kutyáink, macskáink otthon végzett dolgaival is szembe kell nézni, nem kis türelem szükséges. Vajon mit csinálhat egész nap a kutya, a macska? Remélhetőleg nem egész nap a papucsoddal rohangál és rágja atomjaira.

Megnézheted most már a valós időpontban is kedvencedet, hogy éppen mit ténykedik otthon úgy, hogy te a bárhol vagy, de nem otthon. Ehhez egy okosnyakörvre van szükséged, amelyet már nagyjából 15 ezer forintért beszerezhetsz.

A Whistle GPS lényegében egy nyomkövető, amelyet a nyakörvre kell felhelyezni, és jeleket továbbít a te okos készülékedre. Be lehet a lakásban állítani azokat a helyeket, amelyet a kutya vagy a macska számára tiltott zóna. Ha mégis olyan területre tévedne az állat, a nyomkövető azonnal jelez a telefonodnak, így azonnal értesülhetsz, hogy kedvenced sántikál valamiben. Nemcsak arról ad információt, hogy merre jár állatod, de arról is, hogy mennyit mozgott aznap, milyen egészségi állapotban van.

A Whistle GPS strapabíró kütyü, bírja az ütést, és még vízálló is.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)