Jump to content

Nem bírt a lelke kínzó terhével

2017. 05. 22. 07:00

A média lehetőséget ad arra, hogy sok mindent megosszunk másokkal, akár a világgal is. Ha szabadjára engedünk egy fotót, egy videót, viselni kell annak következményeit is.

Ki tudja, hogy mi vezérelje arra az embereket, hogy szándékosan fájdalmat okozzanak ártatlan állatoknak, de tény, hogy egyre több olyan videó terjed az interneten, amikor kegyetlenül megkínoznak állatokat. Mindezt ráadásul nagyon fiatal gyerekek is megteszik. Vajon valami bátorságpróba lehet ez?

Amerikában is így tett két fiatal. Terápiás pittbulljukat a szó szoros értelmében kivégezte a fiatal nő egy férfi társaságában. Mindezt úgy tették meg, hogy szerencsétlen állatot egy fához kötözték, majd a férfi és a nő is többször belelőtt a kutyába. Minderről felvétel is készült, és a felvétel alatt végig nevetgéltek.

Csakhogy a nőnek mentális problémái is voltak, valamint a poszttraumatikus stressztől szenvedett. A kutyával való minősíthetetlen viselkedése is ennek következménye. Többet ilyet már nem visz véghez, mert öngyilkosságot követett el.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)