Jump to content

Diéta és gyógyszer volt a fogyás receptje

2017. 05. 23. 07:00

Népbetegség az elhízás, de nemcsak hazánkban, hanem a szerte a világban. Velünk együtt házi kedvenceink is gömbölyödnek.

A corgi keverék kutyus alapból nem nőtt túl nagyra, viszont jócskán magára kapott "néhány" kilót. Tyko az a kutyus, akit könnyebb volt átugrani, mint megkerülni, ugyanis közel 50 kilósra hízott. Nem véletlenül lett ennyire kövér kutyus, ugyanis az evés körül forgott az élete, míg a mozgás bármelyik formája közel nem volt ennyire vonzó számára. A dundi kutyus szívének sokkal erőteljesebben és gyorsabban kellett dolgoznia, hogy a kutya szervezetét ellássa oxigénnel, ezért félő volt, hogy a nagy testtömeg előbb vagy utóbb nagy gondot fog okozni.

Ilyen lett Tyko

Nincs mese. Eddig sem szabadott volna eljutni, de ha már így alakult, akkor ideje volt diétára fogni. A diéta előtti kivizsgáláskor az is kiderült, hogy Tyko pajzsmirigygonddal is küzdött, amely ugyancsak a hízáshoz segítette.

A szigorú diétának, valamint a pajzsmirigyproblémára szedett gyógyszernek hála Tyko most versenysúlyában annyit nyom, amennyit illik is. Már csak 13 kilo, vagyis több, mint 35 kilót fogyott. Ez ám a teljesítmény!

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | dailymail.co.uk/képek)