Jump to content

A sokk hatására tett egy kis kitérőt

2017. 06. 06. 06:00

Egy baleset nagy felfordulás az ember életében. Ha személyi sérülés, halálos kimenetelű baleset nem is történik, számolni kell az anyagi kárral. Egy idős házaspár mással is szembesült.

Budapesten egy autó karambolozott. Az idős házaspár és kiskutyájuk belerohant egy oszlopba. Több szemtanúja is volt a balesetnek, többen azonnal a szerencsétlenül járt autó felé vették az irányt, hogy segíthessenek. Amikor az egyik segítőkész autós kinyitotta a balesetes kocsi ajtaját, egy ijedt kutyus hagyta el a járművet. Nem is tudták befogni.

A balesett sokkja után még azzal is szembesülnie kellett az idős embereknek, hogy kedvencük nincs meg. Az internet segítségére bízták magukat. Közösségi oldalon osztották meg a kutyus eltűnésének okát, és így kérték a segítséget. Hátha valaki megtalálta és ideiglenesen befogta a kutyust.

Sokakhoz eljutott az idős emberek és kutyájuk története, és megtörtént a csoda. Több, mint egy hónap elteltével megcsörrent a telefon az eltűnt kutyával kapcsolatban. Egy fiatal férfi értesítette a gazdákat, hogy a baleset helyszínétől nagyjából két kilométerre látta a kutyust. A hám már nem volt rajta, mert valószínűleg egyszer már befogták, mellső lábaira sántít, de nincs olyan rossz bőrben.

Egy kis kalandozás után így került újra nyugodt és kényelmes otthonába vissza a kiskutya gazdáinak legnagyobb örömére.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)