Jump to content

Kutyával is jó a nyaralás

2017. 06. 23. 06:00

Ha nyár, akkor utazás és nyaralás. Szerencsés korban vagyunk, mert már kutyáinkat sem feltétlenül kell mellőzni magunk mellől nyaralásaink során.

Egyre több szálláshely nyitja meg kapuit a négylábúak előtt is. Ha azt szeretnénk, hogy ebünk is velünk lehessen a nyaralás során, akkor olyan szálláshelyet kell keresnünk, ahogy a kutyákat is szívesen fogadják. Kutyabarát szállásokból egyre több van, szerencsére. Interneten bátran lehet keresni.

A szálláshelyig azonban el kell jutni valahogy. Ha autóval tesszük meg az utat, akkor gondoskodni kell a kutyánk biztonságos utaztatásához. Mindenképp szállítóboxban a legbiztonságosabb szállítani kedvenceinket. Ha a hátsó ülésen helyezzük el a boxot, akkor még a biztonsági övvel is érdemes bekötni azt. Az út hosszúságától függően akár többszöri pihenőt is be kell iktatni.

Kutyabarát szállás ide vagy oda, ebünket kordában kell tartani, hogy ne váljunk más látogató terhére. Használjuk a pórázt. Az új környék, környezet könnyen elcsábíthatja kutyánkat, de így féken tarthatjuk őket.

Mára már egyre több étterem és vendéglátó egység beengedi a kutyusokat, de mielőtt bevinnéd, meg kell kérdezni, hogy lehetséges-e ez.

Bármilyen kutyabarát egy szállás, azt illik rendben elhagyni.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)