Jump to content

Nyári locspocs

2017. 06. 23. 20:00

Miért jó, ha kutya van a háznál? Azon túl, hogy hűséges társunk, még a mi, de gyermekeink játszópartnere is lehet.

Már nyár van, és elért az első igazi hőség is. Aki csak tud, behúzódik a tűző napról, vagy otthon medencézik, vagy strandol. Az igazán szerencsés, akinek kutyusa és kertje is van, hiszen akkor adott a lehetőség arra, hogy a forró nyarat úgy tegyék saját kertjükben elviselhetővé, hogy medencét állítanak fel. Na de mégsem mehet bele a kutya abba a vízbe, amelyikbe a gyermekeink is pancsolnak. Állítsunk fel egy nagyobb vízzel feltöltött lavórt, vagy homokozó tálcát, amelyet csakis a kutyusé. A nagy melegben lehetséges, hogy szívesen fogja magát így hűteni kedvencünk.

A nyár a játékok, a pihenés ideje. A gyerekeknek és a kutyánknak is kiváló szórakozás, ha együtt fociznak. Persze a felnőttek ugyanúgy beállhatnak a játékba, mint ahogy a fogócskába is.

A kertben lévő növényeket is rendre locsolni kell, ha nem akarjuk, hogy a tűző nap teljesen kiégesse azokat. Ha pedig már locsolunk, akkor játékosan be lehet vonni a kutyát és még a gyerkőcöket is. Olyan móka kerekedhet ki egy kis locsolkodásból, hogy minden nap igény lehet erre.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)