Jump to content

A reptéren hagyta kutyáját a jobb élet reményében

2017. 07. 18. 20:00

A legrosszabb, ami egy nem kívánt ebbel történhet, ha megfosztják életétől, vagy ha magára hagyják valahol kidobva.

Az állatok sterilizálása lenne a legkézenfekvőbb megoldás annak érdekében, hogy nem kívánt szaporulattal kelljen a gazdiknak szembesülniük. Ennek ellenére az állatmenhelyet szinte minden négyzetcentiméterén tappancsok toporognak azért, hogy hátha valaki meglátja bennük a kedvencét.

Van, aki imádja saját kutyáját, ám valamilyen oknál fogva mégis kénytelen megszabadulni kedvencétől. Egy amerikai nő is szomorú cselekedetre szánta rá magát. Már így is elég sokat tűrt saját maga és kutyája személyében, de most változtatni kívánt rajta.

Barátjával közösen éltek, velük lakott a nő csivavája. Mindketten ki voltak téve a férfi bántalmazásának. Jó darabig tűrte ezt a viselkedést a nő, majd arra döntött, hogy elhagyja párját, és a kutyust is kimenekíti onnan. Olyan messzire akart utazni, amennyire csak lehetett, ezért repülőre szállt, ám oda kedvencét nem vihette magával, ezért a reptér mosdójában hagyta a kiskutyát egy levél kíséretében.

Leírta, hogy miért kényszerült erre a cselekedetre, és arra kérte a kutyus megtalálóit, a levél elolvasóit, hogy úgy szeressék az apró kutyuskát, ahogy ő is tenné.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)