Jump to content

Máshogy szerette a kiskutyát, mint kellett volna

2017. 07. 26. 07:00

A gyerekek nem mindig tudják megfelelően kifejezni érzelmeiket, és nincsenek tudatában annak, hogy ha éppen rosszat tesznek. Pontosan azért, mert nem tudják, hogy az rossz.

Egy kétségbeesett anyuka egy közösségi hálózat tagja volt. Amikor egyik nap fia ijedten arra kérte, hogy puszilgassa és ölelje meg, tudta, hogy valami baj van.

Kiderült, hogy a családnak volt egy kiskutyája, akivel a kisfiú csak játszott. Játszani akart vele úgy, mint ahogy a saját, élettelen játékaival is szokott. Feldobta, megpróbálta azokat elkapni. Éppen így tett a kölyökkutyával is, azonban a kiskutyának a földre zuhanáskor eltört a gerince. Már nem lehetett rajta segíteni, elpusztult.

Sajnálta az anyuka a kölyköt, de látta fia arcán is az ijedtséget. A kisfiú tudta, hogy rosszat tett úgy, hogy nem akarta. Az anyuka a közösségi hálózat tagjaitól kért tanácsot ez ügyben, de olyan vitát robbantott ki, amelyre nem is számított. Természetesen minden megközelítés szóba jött, végül annyira eldurvult a helyzet, hogy az oldal készítője törölt mindent, ami az esettel kapcsolatos hozzászólás volt.

Szakemberek azt mondják, hogy a gyerekek kíváncsi természetéből fakadóan az állatok iránti érdeklődés olykor negatív irányba megy el. Nem egy ilyen és ehhez hasonló eset történt már. El kell a kicsiknek magyarázni, hogy mi történt az állattal, hogyan nem szabad bánni az állatokkal.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk)