Jump to content

Hihetetlen, hogy miért tört be az állatotthonba

2017. 07. 28. 06:00

A legtöbben a kutyákra társként, házőrzőként tekintünk, és van olyan eb, amelyiket munkába állítanak. Olykor a legjobb barátaink.

Egy perverz magyar férfi azonban nem elégedett meg a kutyák ilyenfajta szerepével és szexuális játékszerként használta fel az ebeket. Egy véletlen folytán derült ki a kínos eset, amikor a kutyaparadicsomból éktelen kutyaugatás hallatszódott. A telep vezetője a zaj miatt a kutyák felé vette az irányt, és amikor a hangoskodás helyszínére ért, benyitott a helyiségbe, akkor azt látta, ahogy egy idegen férfi csokoládés édességgel keni a kutya hímivarszervét. Jobb nem tudni, hogy mire készült a meztelen férfi, de az biztos, hogy nem ez volt az első esete, ugyanis már több alkalommal hagyott maga után hasonló édességes dobozokat.

Az ott dolgozók nem is értették és nem is tudták mire vélni a dolgot, de arra gondoltak, valaki azért besurran, hogy a kutyákat finomsággal lássa el.

A telep vezetője lebuktatta ugyan a férfit, aki meztelenül eliszkolt a helyszínről, és hogy nyomát veszítsék, még a közelben lévő trágyában is megmártózott. Valamilyen oknál fogva azonban önként jelentkezett később az elkövető.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)