Jump to content

A sors megismételte önmagát két kutya rovására

2017. 09. 16. 19:00

A nyári időszakban sokkal jobban kell figyelni állatainkra. A hőség miatt számos szabályt be kell tartani ahhoz, hogy épségben átvészeljék a néha viselhetetlen meleget.

Az egyik fő szabály az, hogy még lehúzott ablak mellett sem hagyjuk a kutyáinkat az autóban. Akkor sem, ha árnyékos helyen parkoltunk, tűző napon pedig egyértelmű, hogy az állatra nézve életveszélyes.

Az állatvédők nem győzik felhívni a figyelmet a veszélyekre, mégis minden évben történik sajnálatos haláleset. Az amerikai idős férfi nem volt elég elővigyázatos, néhány évvel ezelőtt az autójába hagyva hagyta magára kutyáját, aki nem élte túl a hőséget.

Évekkel később újabb kutyája lett az idős úrnak. Egyik nap munkába indult, magával vitte kutyusát is, mert útközben le akarta adni kedvencét egy állatmegőrzőbe, amíg dolgozik, csakhogy elfelejtette. Be is ment dolgozni, és csak órák múlva jutott eszébe kedvence, aki azonban már nem élt, mire gazdája kiment érte. Hiába sietett vele állatorvoshoz, megmenteni már nem lehetett. Az állatorvos azonban emlékezett arra, hogy előző kutyája is hasonlóan pusztult el. Bírósági ítéletre vár az idős férfi állatkínzás vádjával.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | peta2.com, wptv.com/képek)