Jump to content

Hat hetet töltöttek egymástól külön

2017. 10. 01. 19:00

A kutyatartók életéhez hozzátartozik a rendszeresített séta. Az öreg kutyusok egészségéhez ugyanúgy szükséges mozgásforma, mint az idős emberek számára.

Az a nap sem telt másképp. A gazdi elvitte kedvencét egy sétára, mint minden nap, csakhogy aznap az idős állat valami miatt elszaladt és a hívogatás ellenére sem jött vissza. A gazdi kereste, szólította kutyáját, de az nem ment vissza hozzá. Amerikában történt mindez. Néhány óra elteltével sem érkezett vissza a kutya, így a gondos gazda plakátokon hirdette, hogy keresi kedvencét.

A napok peregtek egymás után, de nem érkezett telefonhívás, senki nem látta az elkóborolt öreg kutyát. Időközben leesett a hó is, már hetek teltek el a kutya eltűnése óta, így a gazda már nem reménykedett abban, hogy kedvence egyszer még visszatér hozzá. Még a plakátokat is leszedte szomorúságában.

Hegymászók indultak a kutya megkeresésére, ugyanis az egyikük egy kutya távoli ugatását hallotta, amely a hegyről jött. Nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy egy kutya rekedt a hegyekben, ekkor szánta rá magát két hegymászó a mentőakcióra. Mentek a hang után, de így is két napjukba telt, mire megtalálták a lesoványodott, nagyon legyengült ebet. Kézben kellett levinni az állatot, és azonnal megetették megitatták, mihelyt a helyi bolthoz értek. A bolt tulajdonosa pedig azonnal értesítette a gazdit, aki hat hete eltűnt kutyájának életében már nem is bízott. Érthető volt az, hogy a gazdi teljesen elérzékenyült, amikor újból találkoztak.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A képek illusztrációk))