Jump to content

Elhitték neki, hogy vágyik gazdájához

2017. 10. 03. 20:00

A gondos gazdi számára nagy fejtörést okozhat az, hogy kire bízza kedvencét, ha el kell hagynia az otthonát. De ha erre még felkészülni sincs idő?!

Márpedig Romániában egy gazdi kórházba kényszerült, méghozzá a sürgősségi osztályra. A kiskutyája érezte, hogy gond van, ezért igyekezett gazdája mellett maradni. A kórház bejárati ajtajáig el is kísérhette, de az nem az az intézmény, ahová a kis kedvenc is beteheti a lábát.

Ha nem mehetett be, akkor kénytelen volt az ajtó előtt várakozni, onnan viszont egy tapodtat sem mozdult. Természetesen több látogató észrevette a kiskutyát, és a dolgozóknak is jelentették többen, hogy valószínűleg egy hűséges kutyus várja kint a gazdiját.

Ahányszor megmozdult az ajtó, mindig izgatottan várta, hogy gazdija lépjen ki onnan, vagy pedig ő mehessen be. Ez egy egész napon át nem valósulhatott meg. A hihetetlen kutyahűség azonban még a kórházi dolgozókat is meglágyította, így a szabályok ellenére is lehetővé tették, hogy végre ismét találkozhasson gazdi és kutyusa. Az öröm leírhatatlan volt mindkettőjük esetében.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/kép (A kép illusztráció))