Jump to content

Erőt és bátorságot kell meríteni a következő futásig

2017. 10. 06. 07:00

Számos dologtól lehetne tartanunk nap, mint nap, de még így sem veszünk mindent számításba. A kocogás nem tűnik túl veszélyesnek, de egy szlovák hölgy számára rémálommá vált.

Egy hatvan év körüli nő rendszeresen sportol azért, hogy kialakult cukorbetegségével normális életminőséget tudjon fenntartani. Aznap is futni ment. A töltésen futott, mert az a legjobb és legkevésbé forgalmas terep. Rajta kívül csak egy másik nő és két kutyája volt a közelben, ám az állatokon se szájkosár, se póráz nem volt. Amikor meglátták a kocogó nőt, azonnal elkezdett felé futni az egyik kutya.

A kocogó nő megijedt, ezért még lassítani kezdett, de az ebek gazdája csak a telefonjával foglalkozott. Nem tett semmilyen intézkedést, hogy kedvenceit visszahívja magához, így az egyik kutya beleharapott a futó nő combjába.

A sérült nő magától hazasétált, de csak otthon látta meg, hogy milyen súlyosan sérült. Azonnal kórházba szállították szerettei, ahol a sebeket szakszerűen ellátták, ám a cukorbetegség miatt hosszabb folyamat lesz a gyógyulás.

Ez a futás örökre nyomott hagyott a nőben. Fizikai és lelki sérüléseit leküzdve kell majd futócipőbe bújnia.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek (A képek illusztrációk)