Jump to content

Egyedi a kutyád, de lehet annál is egyedibb

2017. 11. 15. 20:00

A lelkes és gondoskodó kutyatartók szeretik kényelmessé tenni kedvencük életét, és az sem mindegy, hogyan néz ki a kutyusunk.

Az állatkereskedésekben számos olyan használati eszközt lehet találni, amely kedvencünk életét kényelmesebbé teszi, de még nagyobb az öröm, ha olyan termékről számolhatunk be, amely magyar tervezőtől származik.

Márpedig a Rocky Dog Collar egy magyar nő terméke. Az elnevezés ihletője saját kutyusa volt, vagyis Rocky. Később a kutyák számra kettőre gyarapodott. A különös hobbinak örvendő nő és férje így élte mindennapjaikat. A gazdik szeretik elkényeztetni kedvenceiket. Mivel ebben a családban nem volt gyerkőc, így a kutyák majdcsak azt a szerepet töltötték be, és tényleg mindent megtettek azért, hogy a legnagyobb kényelemben élhessenek velük kutyáik.

A vállalkozó kedvű tervező hobbija már jó ideje a varrás volt, de miután kutyatulajdonossá vált, a kutya kényelmét előtérbe helyezve használni kezdte varrási tudományát is. Egyszerre hódol hobbijának, és egyszerre kedvez kutyáinak is. Sőt mi több, most már több kutyának és gazdájának okoz örömet azzal, hogy megrendelésre készít nyakörveket, pórázokat, hámokat.

További érdekességekért kérjük, keressék fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | instagram.com/képek)