Jump to content

Így találtak vissza egymáshoz

2018. 04. 09. 07:00

Az élet hozhat számunkra veszélyes helyzeteket. Van, hogy nem is tudunk kitérni a bajok elől. Az autózás alapjában veszélyes, balesetek szép számban történnek minden nap.

Az autópálya pedig nagy sebességre készteti a sofőröket, de még a megengedett sebesség mellett is történhetnek balesetek. Az amerikai férfi és kutyája az autópályán közlekedtek az autóval, és megtörtént az, amit mindenki szeretne elkerülni: baleseteztek. A gazdi eszméletét vesztette sérülései miatt, így nem tudta megnyugtatni bulldog fajtájú kedvencét. Már a kórházban tért magához, de a kutyája nem volt mellette. Nem is lehetett, hiszen be sem engedték volna. De akkor hol van Belly, a bulldog?

Amikor a baleset történt, a kutya annyira megijedt, sokkot kapott, hogy félelmében elfutott a baleset helyszínétől messze. Az autópályán kóborolva talált rá egy nő, aki nem hajtott el mellette úgy, mint más autósok, hanem befogta a láthatóan ijedt, de ápolt kutyust. Állatorvoshoz sietett vele abban a reményben, hogy a chip alapján be tudják azonosítani a kutyus gazdáját, de azt nem találtak benne. A nyakában sem lógott biléta, amiről megtudták volna, hogy ki a gazdája.

Később azonban a szerencse melléjük szegődött, amikor a kutyust befogadó nő a televízióban meglátta, hogy egy férfi balesetezett, vele volt a kedvence, de valószínűleg az ijedtség miatt elszökött. A nő egyből felismerte, hogy csakis az általa befogott bulldogról lehet szó. Így került vissza Belly igazi gazdájához.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.hu | flickr.com/képek)