Jump to content

Hányattatott sorsából mentette meg gazdája a különleges kinézetű kutyust

2018. 06. 17. 08:00

A labrador kedvelt kutyafajta. Hiába kedvelt, egyik példánya mégis nehezebben talált gazdit magának.

Vagy születési rendellenességnek, vagy pedig annak köszönhető a kutyus nem átlagos kinézete, mert anyukája pocakjában hat kiskutya növekedett, és a kevés hely deformálta így el arcát. Mindenesetre nem átlagos labrador külsővel született Beaux Tox.

A labrador jelleget is némileg eltorzító deformitás egy különleges kutyát adott a világnak, azonban emiatt nem tudta eladni a tenyésztő a kiskutyát. Hogy megszabaduljanak a selejtes, pénzt nem hozó kiskutyától, odaadták egy olyan embernek, aki nem volt jó gazdája Beauxnak. Így élt öt éven át, amikor már a helyi állatvédők is felismerték, hogy nincs jó helyen a kutyus. Lesoványodott, bolhás, beteg, de még inkább lelkileg meggyötört kutyussal találták magukat szemben. Segíteni szerettek volna neki, de a gazda nem hagyta magát.

Ehhez ugyanis egy nő kellett, aki maga is árvaként nőtt fel. A kutya sorsát hallva teljesen átérezte mi zajlik a kutyus körül és a gazda lelkére beszélve átadta a nőnek a kutya tulajdonjogát. A nő csodát tett új kedvencével. Állatorvosi kezelések után szervezete felerősödött, meggyógyult és lelkei is egyensúlyba került. Boldogan él együtt gazdijával és egy másik kutyatársával.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: instagram.com/beauxtoxrescues/)