Jump to content

Született tehetség

2019. 11. 26. 08:00

Azt hiszed, hogy csak az állatos filmekben tudnak olyat tenni az állati főszereplők, mint amit csak az emberek csinálnak? Tévedtél.

Kétségtelenül filmbe illő jelentet volt az, amelyet átélt egy amerikai nő. Annyi bizonyos, hogy erre nem volt a gazdi felkészülve. Őszintén szólva, erre nem is lehet, mert még csak hasonlóra sem gondolna az ember.

Sok kutyát utaztatnak autóban, de az csak a mesékben és a filmekben történik meg, hogy a kutya üljön a volánhoz. Floridában ez megtörtént.

Egy nő kiállt autójával a ház elé, és még valamiért visszament az otthonába, de az autó motorját járatta, a kocsi ajtaját is nyitva hagyta, még ha csak néhány másodpercre is.

Ez éppen elég volt arra, hogy a nő kutyája kedvet kapjon a kocsikázáshoz. A nyitott ajtón át felmászott a sofőri székbe, valamilyen módon lükvercbe kapcsolta az autót. A már így is filmbe illő jelenetet még tovább lehet fokozni, ugyanis a kutyus még magára is zárta az ajtót.

A szomszédok értesítették a rendőröket, hogy szabadítsák ki a kutyát, és még az a szerencse, hogy a mutatvány során csak egy postaláda sérült meg, senki más.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | képek: pixabay.com)