Jump to content

Kóbor kutyába ölelkezve találtak a lányra

2022. 01. 22. 19:00

Oroszország egyes részein híresen hideg van. Azon a vidéken a hideg a természetes és ehhez mérten élik az emberek, állatok az életüket.

Az orosz Uglegorszk nevű falura lecsapott a hóvihar. Egy Vika nevű lány az úton érte a vihar és sehová sem tudott elhúzódni. A hirtelen lecsapó vihar nagy mennyiségű hóval ajándékozta meg a területet és nem talált haza.

A lány egyedül volt és mégsem. Egy kóbor kutya személyében érkezett a segítség, aki a ház falánál lévő matracon, egy erkély alatt húzta meg magát. A -11 fokban nem volt más választása Vikának, a kutyus mellé telepedett. Egymást melegítették.

A lány keresésére külön rendőri egység indult. Kevesebb mint egy kilométerre volt az otthonától és a kutyusba kapaszkodva találtak rá a rendőrök. Így töltöttek egy éjszakát. A lányt kórházba vitték, de szerencsére nem esett semmi baja, így még aznap haza is engedték. Most azon fáradoznak, hogy a kóbor ebet megtalálják, hogy rajta is segíteni tudjanak.

Olyan, mintha abban az egy kutyában összpontosult volna a lány segítőkészsége, ugyanis Vika rendszeresen segít kóbor állatokon: megeteti őket, simogatja és játszik velük.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: otthonikedvenc.co.hu | Képek: pixabay.com)